Privacyverklaring

Ateljee Agt verwerkt alleen persoonsgegevens die door jouw zelf zijn verstrekt en toestemming voor is gegeven. De verwerking van deze gegevens vallen onder de grondslagen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Ateljee Agt behoudt zich het recht om wijzigingen in deze privacyverklaring aan te brengen.

Naam: Ateljee Agt, Sanne Cardinaals – van Veen
Adres: Op de Steen 60 (let op, geen bezoekadres)
Woonplaats Herten
E-mailadres: sanne.studioacht@gmail.com
Telefoonnummer: +316 281 194 76
Website: www.ateljee-agt.nl
KVK: 67716024

Welke persoonlijke gegevens we verzamelen en waarom we die verzamelen
Wanneer je mailt naar sanne.studioacht@gmail.com of het contactformulier gebruikt zal er om de volgende gegevens worden opgeslagen of worden gevraagd:

  • Voor- en achternaam;
  • E-mailadres;
  • Telefoonnummer;
  • Woonplaats.

Als je het contactformulier gebruikt, wil je in contact komen met mij omdat je wilt samenwerken of een vraag hebt. Hiervoor hebben wij het e-mailadres nodig om je te kunnen beantwoorden.

Met wie worden de persoonsgegevens gedeeld?
Een (deel) van deze gegevens kunnen worden verstrekt aan derden, maar alleen vanwege een deel van onze verwerking zoals mailverkeer en facturen. Deze, of een deel van de gegevens, worden alleen bewaard en gedeeld wanneer je deze zelf hebt verstrekt door bijvoorbeeld een e-mail te sturen of het contactformulier te gebruiken.

E-mails worden alleen geopend en verstuurd van en via Gmail. De website wordt gehost door One.com te Amsterdam.

Hoe lang we jouw data bewaren
Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die geregistreerd op onze website (indien van toepassing), bewaren we ook persoonlijke informatie in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen hun persoonlijke informatie bekijken, wijzigen of verwijderen op ieder moment (de gebruikersnaam kan niet gewijzigd worden). Website beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en wijzigen.

Welke rechten je hebt over je data
Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben verwijderen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligingsdoeleinden.

Waar we jouw data naartoe sturen
Reacties van bezoekers kunnen door een geautomatiseerde spamdetectie service geleid worden.

Ingesloten inhoud van andere websites
Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud bevatten (bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten, etc.). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere website heeft bezocht.

Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

Rechten
Te allen tijde heb jij recht op inzage in je persoonsgegevens, maar ook de mogelijkheid om je persoonsgegevens te wijzigen of het wissen van je persoonsgegevens. Je kunt een schriftelijk verzoek indienen om deze gegevens in te zien of ze te wijzigen. Een schriftelijk verzoek kan je indienen door een e-mail te sturen naar sanne.studioacht@gmail.com.

Je hebt het recht om jouw persoonsgegevens te wissen, het recht op het beperken en bezwaar te maken tegen de verwerking ervan, het recht op het overdragen of overdraagbaar maken van jouw gegevens. Hiervoor kan je ook een schriftelijk verzoek indienen door een e-mail te sturen naar sanne.studioacht@gmail.com.
Daarnaast heb je het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens wanneer je het niet eens.