About

Ik ben Sanne, mama van Roos, vrouw van Tim, minimalist, levensgenieter en Yogi.
Mijn volledige naam is Sanne Cardinaals – van Veen. Ik woon in Herten (Roermond) en ben ATELJEE AGT begonnen in 2016.

STUDIO ACHT was helaas al vergeven, en zoals voor mij toeval niet bestaat kwamen we op het idee de naam te vertalen in het Afrikaans. De taal die gesproken wordt in Namibië, een prachtig land waar familie woont en waar ik 3 maanden ben in getrokken. Een land dat mijn hart heeft gestolen. ATELJEE AGT dat moest het worden.

Eerst heb ik me, naast mijn werk als manager van een kledingmerk, voornamelijk beziggehouden met Yoga lesgeven. Dit heeft zicht uitgebreid met Stand up Paddle & SUP Yoga. Eind 2017 heb ik besloten om volledig voor mijn eigen bedrijf te gaan. En daar heb ik een van mijn grootste passies die ik had in de Retail dan ook aan toegevoegd, namelijk Visual merchandising.

Voor mij is het heel belangrijk te kunnen doen wat mij gelukkig maakt. Gelukkig ben ik een van de mensen op deze aarde die meerdere dingen leuk vindt en energie haalt uit juist verschillende werkzaamheden. Net als dat mijn rol als mama anders is dan van vrouw. Merk ik dat ik dit in mijn werk ook fijn vind. Na het boek “Hoe word ik alles” te hebben gelezen (een echt aanrader, geen sponsoring;) heb ik meer rust gevonden in het feit dat dit het beste bij mij past.

Wat me aan alle verschillende aspecten het meeste aanspreekt is het samenwerken met mensen, maar vooral op gevoel andere naar een hoger niveau mogen tillen. Ze nieuwe handvatten te geven en ze een nieuwe manier te laten zien. Waaruit ze voor zichzelf mogen halen wat ze nodig hebben en wat bij ze past. Zodat ze mogen groeien in hun eigen tempo en in hun eigen kracht.

Sanne Cardinaals | Ateljee Agt

7 weetjes

1/7

Bucketlist

Rondreis Scandinavië, Canada, een huisje in zweden, vooral genieten van de kleine dingen. Minimalist.

2/7

Angst

Angst is lang een drijfveer geweest, jarenlang last gehad van een paniekstoornis. Sinds ik Yoga les volg en geef heb ik dit alles mogen omzetten in positieve energie!

3/7

Blijf jong

Ik hou van het gevoel dat alles mag en alles kan. Waarom volwassen worden terwijl het heerlijk is soms iets te doen wat niet mag. Vooral de verwondering die kinderen wanneer zo jong zijn hebben, is zoiets moois.

4/7

Playtime

Ik koop speelgoed voor mijn dochter, omdat ik zelf nog super leuk vind om er mee te spelen.

5/7

Favoriete eten

Italiaans. Alles vers, vegetarisch en samen eten met de mensen die ik liefheb!

6/7

Documentaires

Ik hou van documentaires op Netflix, over de natuur tot aan mijn favoriet, Game of Thrones. En ben gefascineerd door Navy SEALs.

7/7

Zangles

Ik heb zangles genomen om niet meer te snel buiten adem te raken tijdens het geven van mijn yogalessen.